Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Масло ши (карите), нерафіноване 25г.

20.00 грн.
Масло Ши - здавна застосовується в догляді за шкірою обличчя і тіла, тому що володіє унікальними при...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Гідролізат перлин 50мл.

17.00 грн.
Гідролізат перлин містить в собі білки, амінокислоти, солі. Активно впливає на синтез колагенових во...

Детальніше...

Баночка пластикова 90мл.

5.50 грн.
Баночка косметична для декоративної косметики.Об'єм - 90мл.Колір - прозорий.Колір кришечки - білий.

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

Актив Voluform (5г.)

120.00 грн.
INCI: Palmitoyl isoleucineОпис: Похідна изолейцина (lipoaminoacid) - певна молекула з високою чистот...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з мильної основи Апельсинове мило-скраб для тіла з люфою і олією обліпихи

Апельсинове мило-скраб для тіла з люфою і олією обліпихи


Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Розтопити , додати масло обліпихи, ефірну олію апельсина додавати в самому кінці.

Очистити цедру з апельсинів і нарізати її кубиками. З двох апельсинів видавити сік і пропустити через дрібне сито. Розтопити мильну основу на водяній бані, додати апельсиновий сік, аромамасла і трохи барвника. На дно приготовленої форми поміщаємо люфу (якщо люфа дуже жорстка, то попередньо відварити її), а зверху залити отриманим милом і даємо висохнути. Залишити на ніч охолонути, потім дістати із форми й нарізати ножем на порційні шматочки (ніж потрібен великий і гострий, тому що люфа непросто прорізається і буде потрібно прикласти деякі зусилля).

Додати коментар


Оновити