Гарбузове мило з люфою | Мило з основи | Миловаріння рецепти
Гарбузове мило з люфою
Склад:
прозора мильна основа
біла основа для мила
люфа
2 форми одна більша за іншу в діаметрі приблизно на 0,5 см
мак
ароматизатор кавуновий чи будь-яке ефірне масло, яке вам сподобається
барвники червоний і зелений
будь-яке жирне масло
Спосіб приготування:
Нарізаємо і відмочуємо люфу в окропі. Добре віджимаємо, розправляємо.
Розміщуємо її в меншу по діаметру форму.
Плавимо прозору основу, додаємо червоний барвник, мак кондитерський. Постійно помішуєм, бо мак осідає. І заливаємо основу в самий останній момент, коли вона придбала в'язку консистенцію. Інакше мак осяде на дно форми.
Після застигання виймаємо. Розміщуємо нашу заготовку у форму більшу за діаметром. Тут я використовувала пивний пластиковий стакан.
Плавимо білу основу, додаємо зелений барвник, ароматизатор, масла, які побажаємо.
Акуратно виливаємо на нашу заготовку. Так виглядає дно.
Виймаємо з стаканчика та нарізаємо.
Склад:
прозора мильна основа
біла основа для мила
люфа
2 форми одна більша за іншу в діаметрі приблизно на 0,5 см
мак
ароматизатор кавуновий чи будь-яке ефірне масло, яке вам сподобається
барвники червоний і зелений
будь-яке жирне масло
Спосіб приготування:
Нарізаємо і відмочуємо люфу в окропі. Добре віджимаємо, розправляємо.
Розміщуємо її в меншу по діаметру форму.
Плавимо прозору основу, додаємо червоний барвник, мак кондитерський. Постійно помішуєм, бо мак осідає. І заливаємо основу в самий останній момент, коли вона придбала в'язку консистенцію. Інакше мак осяде на дно форми.
Після застигання виймаємо. Розміщуємо нашу заготовку у форму більшу за діаметром. Тут я використовувала пивний пластиковий стакан.
Плавимо білу основу, додаємо зелений барвник, ароматизатор, масла, які побажаємо.
Акуратно виливаємо на нашу заготовку. Так виглядає дно.
Виймаємо з стаканчика та нарізаємо.