Торт із мила | Мило з основи | Миловаріння рецепти
Обгорнули поліетиленовою плівкою три круглі формочки (тут три формочки для пирога).
Готуємо мило (по можливості, біле), частина з нього фарбуємо какао і додаємо кмин та імбир.
Перемішуємо з однією столовою подрібнених лісових горіхів (як пілінг).
Отриману суміш розділити на три формочки.
Другу третину суміші офарблюємо діоксидом титану. Білу мильну суміш розподіляємо поверх коричневою.
Шари заливаються простіше, якщо мило рідке, і перед тим, як вливати їх у форму, додаємо пару крапель рому. Таким чином, суміш швидше застигає у формі, і ми додаємо наступний шар, який не осяде.
Це «вершки». Частину офарблюємо барвником або морквяним маслом, щоб отримати помаранчевий колір. Потім зливаємо помаранчеве мило на шар «вершків».
Потім за допомогою кондитерського мішка ми приготуємо з білого, злегка затверділого мила «трояндочки» на поверхні нашого мильного торта. Залежно від ступеня твердості милa це може вийти краще або гірше. У необхідних випадках його можна згладити водою.
Поки мило м'яке, на «трояндочки» можна додати шматочки шоколадного мила.
Нарізаємо мило як торт. І пахне воно як випічка!