Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Магазин Компоненти для косметики Активи, Консерванти Бензоат натрію (консервант) 20г.
Версія для друку
Барвник чорний водорозчинний рідкий (10 мл.)Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензоат натрію (консервант) 20г.

 ( mylo.lviv.ua )
Бензоат натрію (консервант) 20г.
Показати велике зображення


6.00 грн.


Опис:
Бензоат натрію - натрієва сіль бензойної кислоти. Білий порошок без запаху або з незначним запахом бензальдегіду.

Надає сильну гальмівну дію на дріжджі й цвілеві гриби.

INCI: Sodium Benzoate

Використовується як оптимальний консервант для натуральної косметики.

Як моноконсервант, бензоат натрію використовується в косметичних продуктах з кислими середовищами, таких як: бальзами-ополіскувачі, маски або кондиціонери для волосся, так само в натуральних кондиціонерах для білизни.

Синергя з сорбатом калію, глюконо-дельта-ланктоном та ін.

Бензоат натрію входить до складу широко відомих, серед кремоварів систем, таких як:

NeoDefend (INCI: Gluconolactone (and) Sodium Benzoate)

Complexe Benzoate & Sorbate (INCI: Aqua, Sodium benzoate, Potassium sorbate)

та багатьох інших.

Виробники косметичної сировини часто використовують бензоат натрію для консервування косметичних активів.

Бензоат натрію також широко застосовується в харчовій і фармацевтичній промисловості.

Рекомендовані дозування 0,1-0,3%


:





Востаннє змінено: п'ятниця, 20 липень 2018 08:36