Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

Гідроксиетилцелюлоза  (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Магазин Компоненти для косметики Активи, Консерванти Сорбат калію ( від 25 г)
Версія для друку
Смаковий ароматизатор «Гуава» (5мл.)Сота бджолина (1шт.)

Сорбат калію ( від 25 г)

 ( mylo.lviv.ua )
Сорбат калію ( від 25 г)
Показати велике зображення


10.00 грн.


Друга назва:
Potassium
Метод отримання:
Сорбат калію може мати природне походження, а також синтетине.

Короткий опис:
Вбиває цвіль і інші грибкові культури. Консервант Е202.

Призначення продукту:
Харчова добавка, належить до групи консервантів.

Протипоказання:
Гіперчутливість до компонентів продукту, індивідуальна непереносимість компонентів, не рекомендується під час вагітності та лактації.

Рекомендована концентрація:
0,15
- 0,3%. (тобто 0,3 гр на 100 мл крему). Розчиняти консервант у водній фазі.


Повний опис:
Сорбат калію (калій сорбіновокислий, калієва сіль сорбінової кислоти) - порошок білого кольору або гранули майже без запаху, нейтрального смаку. Сорбат калію це консервант, який активно пригнічує ріст дріжджів, дію ферментів, бактерій, цвілевих грибів, завдяки чому, продукти довше зберігаються. Сорбат калію тільки сповільнює розвиток мікроорганізмів, і не робить мікробіцідной дії. Використовується як консервант у всіх галузях харчової промисловості.

Сорбат калію розчиняють у холодній або теплій питній воді, після чого цей розчин ретельно змішують з продуктом або використовують для поверхневої обробки.

Застосування:
Сорбат калію добре зарекомендував себе як речовина, що запобігає або обмежує розмноження мікробів в косметиці. Цей препарат, що має антибактеріальні властивості, широко застосовується в косметичних галузях промисловості.
Для консервації будь-якого виду косметичної продукції, включаючи крему, лосьйони, шампуні, декоративну косметику і сонцезахисні засоби.


Термін придатності 03.2019


:





Востаннє змінено: понеділок, 19 листопад 2018 01:39