INCI: sodium cocoyl apple amino acids Синоніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol Apl
Призначення: ніжний піноутворюючий аніонний ПАР, виділений з яблук. Має відмінну переносимість очима і шкірою, не руйнує природний бар'єр шкіри, створює густу, рясну і м'яку піну.
Походження і метод виробництва: отримують ацілірованням амінокислот, характерних для яблучного соку.
Колір: блідо-жовтий Зовнішній вигляд: прозора рідина Аромат: нейтральний, легкий характерний Зміст хлоридів: 2-5% Консерванти: немає РН: 6,5-7,5
Властивості: - Ніжний на дотик - Створює м'яку, густу і рясну піну при будь-яких обставинах - Не дратує очі і шкіру - Не руйнує природний захисний бар'єр шкіри - Відмінний агент спінювання - Безпечний для навколишнього середовища - Без консерванту
Області застосування і дозування: - М'який пінистий гель для обличчя 3-7% - Гель для душа для нормальної і чутливої шкіри 3-10% - М'який шампунь 7-15% - Дитячий шампунь 3-5% - Ніжні очищаючі серветки для зняття макіяжу 1-3%
Спосіб застосування: Яблучний ПАР дуже простий у використанні. Він не викликає ніяких проблем, навіть якщо включити в формулу в концентраціях вище 10%. ProteolApl може бути використаний для виробництва діапазону продуктів слабкого кольору, без запаху.
Яблучний ПАР використовується, як піниста база. При розробці рецептів дотримуватися рекомендацій, наведених нижче: * У воді Яблучний ПАР розчинний при рН 7 і вище. * Легко загущається.
Доступний широкий вибір загусників: - Солі, такі як NaCl - Полімерні загусники - бетаїн - Катіонні поверхнево-активні речовини - А також етаноламід, етоксильовані жирні спирти і т.д.
Дані про токсичність:
Відповідно до випробуваннями, при розведенні у воді до 0,8% активної речовини, при рН 7, ProteolApl класифікується, як не дратівливий.
|