Мило "Апельсиновий фреш" | Мило з основи | Миловаріння рецепти
Мило "Апельсиновий фреш"
Інгредієнти:
- 150 г мильної основи
- 2 апельсинки
- Кілька крапель жовтого харчового барвника
- 1 - 4 краплі апельсинової ефірної олії
- люфа
Спосіб приготування:
Очистити цедру з апельсинів і нарізати її кубиками або стружкою. З двох апельсинів видавити сік і пропустити через дрібне сито. Розтопити мило на водяній бані (мікрохвильовій печі), додати апельсиновий сік, ефірну олію і трохи барвника (пару крапель, взалежності від бажаного кольору). На дно форми приготовленої поміщаємо мочалку-кружечок, а зверху залити отриманим милом і даємо висохнути.