Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з мильної основи Мило-скраб для тіла "Вівсянка з медом і вершками"

Мило-скраб для тіла "Вівсянка з медом і вершками"

Інгредієнти:



Спосіб приготування:

Розплавити прозору мильну основу, додати 1/2 чайної ложки олії обліпихи, розмішати, перелити в невелику форму витягнутої прямокутної форми. Дати трохи охолонути і поставити в морозилку. У цей час розтопити білу мильну основу, додати в неї вівсянку (близько 20г), вершки (2 ст.л.),ванільний цукор (щіпочку) мед (2 ч.л.) і масло ши (2 ч.л). Дістати з морозилки помаранчеве мильце і нарізати його картоплечисткою, в результаті чого виходять спіральки, які потім по черзі шарами викладаємо у форму і заливаємо білою основою з вівсянкою. Зверху можна посипати залишками меленої вівсянки. Залишити на ніч остигати, а вранці нарізати великим гострим ножем.

Додати коментар


Оновити