Мило "Роза" | Мило з основи | Миловаріння рецепти
Мило "Роза"
Інгредієнти:
основа для мила (біла) - 100 гр.
оливкова олія - 1 ст.л.
желатин - 30 гр.
касторка - 1 ч.л.
вітамін А - 0,5 ч.л.
вітамін Е - 0,5 ч.л.
вода - 400 гр.
Спосіб приготування:
1) 30 гр. желатину залити водою 200 гр. і залишити для набухання на 40-60 хв.
2) в іншому посуді робимо наше мило (на вод. бані) з: основа для мила 100 гр., натерта на дрібній тертці; зелений барвник - для зелених листочків, червоний та жовтий барвник - для надання милу розового кольору; олія оливковоа або інша 1 стол.л.; касторка 1 чайн.л.; віт. А і Е 1 чайн.л.; води 200 гр.
в посуд наливаємо масло, оливкову олію, трохи води і трохи мильної стружки, чекаємо поки все перетвориться в однорідну масу, помішуючи, спокійно, потім підливають ще трохи води і ще трохи стружки, розплавилося все добре, і знов вода, стружка і т.д .
3) беремо посуд з желатином і нагріваємо, щоб розчинився желатин, але не доводячи до кипіння!
4) желатин виливаємо в мильну масу, розмішуємо.
5) у нашу масу доб. по пів чайн.л. віт. А і віт. Е, добре додати трохи гелю для повік (за бажанням) і харч. барвника ()
6) у ложку масла капає ефіри, цією сумішшю змащуємо форми, що залишиться в мильну масу
7) виливаємо у форми і в прохолодне місце, для застигання, добре б у овальні форми, що б було схоже на пелюстки. Наприклад від Данон.
Дістаємо з форми й нарізаємо тоненько гострим ножиком.
скручуємо в трубочку - це серцевина, далі нарізаємо і ліпимо пелюстки
так само і листочки (немає трафарету, не сезон)
желатин добре вбирає запахи ефірів
Сушити не потрібно. Загорнути в харчову плівку і в холодильник.
На попередньо розпарену струменем душа і очищену шкіру милом, тіло, намилити трояндочку, спершу вдихнувши її чудовий аромат. (А запах дивовижний, стійкий). Залишити на кілька хв. для харчування. Добре провести невеликий масаж щіточкою в потрібних місцях. Через пару хв. змити водою і насолоджуватися і на шкірі залишиться легкий шлейф еротичного аромату.