Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

ПАР Proteol OAT (25мл.)

30.00 грн.
Вівсяний ПАР (Proteol ОАТ PF)INCI: Sodium Lauroyl Oat AminoacidsЗовнішній вигляд: світла, злегка зам...

Детальніше...

ПАР Proteol APL (25мл.)

27.00 грн.
INCI: sodium cocoyl apple amino acidsСиноніми: яблучний протеол, яблучний ПАР, Proteol AplПризначенн...

Детальніше...

Гідроксиетилцелюлоза (ГЭЦ, ДЕЦ) 10г.

22.00 грн.
INCI: Hydroxyethylcellulose (HEC) - оксиетилцелюлоза, натросолОпис: Дрібні гранули, порошок, молочно...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Рецепти Мило з мильної основи "Роза"

Мило "Роза"

Інгредієнти:

основа для мила (біла) - 100 гр.

оливкова олія - 1 ст.л.

желатин - 30 гр.

касторка - 1 ч.л.

вітамін А - 0,5 ч.л.

вітамін Е - 0,5 ч.л.

вода - 400 гр.

Спосіб приготування:

1) 30 гр. желатину залити водою 200 гр. і залишити для набухання на 40-60 хв.
2) в іншому посуді робимо наше мило (на вод. бані) з: основа для мила 100 гр., натерта на дрібній тертці; зелений барвник - для зелених листочків, червоний та жовтий барвник - для надання милу розового кольору;  олія оливковоа або інша 1 стол.л.; касторка 1 чайн.л.; віт. А і Е 1 чайн.л.; води 200 гр.

в посуд наливаємо масло, оливкову олію, трохи води і трохи мильної стружки, чекаємо поки все перетвориться в однорідну масу, помішуючи, спокійно, потім підливають ще трохи води і ще трохи стружки, розплавилося все добре, і знов вода, стружка і т.д .

3) беремо посуд з желатином і нагріваємо, щоб розчинився желатин, але не доводячи до кипіння!
4) желатин виливаємо в мильну масу, розмішуємо.
5) у нашу масу доб. по пів чайн.л. віт. А і віт. Е, добре додати трохи гелю для повік (за бажанням) і харч. барвника ()
6) у ложку масла капає ефіри, цією сумішшю змащуємо форми, що залишиться в мильну масу
7) виливаємо у форми і в прохолодне місце, для застигання, добре б у овальні форми, що б було схоже на пелюстки. Наприклад від Данон.

Дістаємо з форми й нарізаємо тоненько гострим ножиком.

скручуємо в трубочку - це серцевина, далі нарізаємо і ліпимо пелюстки


так само і листочки (немає трафарету, не сезон)

желатин добре вбирає запахи ефірів

Сушити не потрібно. Загорнути в харчову плівку і в холодильник.

На попередньо розпарену струменем душа і очищену шкіру милом, тіло, намилити трояндочку, спершу вдихнувши її чудовий аромат. (А запах дивовижний, стійкий). Залишити на кілька хв. для харчування. Добре провести невеликий масаж щіточкою в потрібних місцях. Через пару хв. змити водою і насолоджуватися і на шкірі залишиться легкий шлейф еротичного аромату.

Додати коментар


Оновити