Мило-суші: тунцеві нігірі | Мило з основи | Миловаріння рецепти
Мило-Суші: тунцеві нігірі
Якщо і є щось, що можна любити більше, ніж кекси (з точки зору дизайну), то це суші.
Отже, основні етапи приготування такого мила. Розплавте білу основу і залийте у форми. Побризкайте поверхню спиртом і залиште приблизно на 10 хвилин. Розплавте прозору гліцеринову основу і додайте червоний барвник і ефірну олію. Потім залийте другий шар пофарбованим гліцериновим милом поверх білого шару і побризкайте спиртом. Намагайтеся зробити верстви однаковими по товщині.
Далі зробимо пластичне мило. Використовуйте прозору основу (але ви можете взяти і білу) і додайте в неї зелений і чорний барвники. Якщо немає силіконової форми для випічки кексів, то можна використовувати деко, покрите пергаментом. Щоб мило вийшло твердим, але гнучким, залиште його у формі приблизно на 10 хвилин. Також можна використовувати одноразову пластмасову тарілку, і результат виявиться гарним. Шматки мила будуть достатньої довжини для цього виду суші, проте для ролів вони скоріш за все не підійдуть.
Розріжте шматки мила на бруски шириною 5 см, потім дістаньте пластичне мило з форм і поріжте його на шматки шириною 2,5 см. За допомогою невеликої кількості прозорої основи прикріпіть зелену частину на дно бруска суші, залиште до висихання, а потім обгорніть "водорості" навколо суші, знову використовуючи прозору основу.
Ви можете спробувати трохи іншу версію: зробити два шари окремо, потім склеїти їх разом прозорим милом. Стежте, щоб темно-зелена частина не вийшла занадто товстою.