Lat: Macadamia integrifolia L. / Macadamia tetraphylla / Macadamia ternifolia
Сировина: плоди. Отримання: методом холодного віджиму із зрілого насіння без подальшого очищення (рафінації). Запах: легкий характерний аромат і м'ягкий смак. Водопоглинання: залишає масляне відчуття на шкірі, але це індивідуально. Країна: Німеччина
Отримане з горіхів макадамії жирну олію за складом близько до спермацет - воскоподібна речовина, що добувається з морських ссавців (кашалотів). Воно містить велику кількість ненасичених жирних кислот, вітаміни групи В, РР. Застосування в косметиці: Масло макадамії швидко вбирається в шкіру, не залишаючи жирного блиску. Його навіть називають «быстроисчезающее масло». Воно має протизапальну, регенеруючу, зволожуючу, пом'якшувальну дію на шкіру. Масло макадамії проявляє антиоксидантні властивості, уповільнює процеси старіння білків і їх зневоднення, регулює водно-жировий баланс в тканині. Це сприяє омолодженню шкіри, підвищення її еластичності і зникненню зморшок.
Є прекрасним засобом для щоденного догляду за зрілою, стомленою, в'ялою і в'янучою шкірою, особливо навколо очей Дуже ефективно для догляду за проблемною сухою шкірою, сприяє усуненню негативних наслідків впливу агресивних факторів зовнішнього середовища - роздратування, лущення, пересушування, сонячних опіків Враховуючи здатність підтримувати пружність і еластичність шкіри, масло макадамії включають в масажні суміші для коригуючого масажу Масло макадамії корисно для догляду за волоссям, особливо сухим, пофарбованими і після хімічної завивки. Для видалення макіяжу і очищення шкіри обличчя Застосовують для догляду за шкірою рук і ніг
Склад жирних кислот: С16: 0 Пальмітинова 7,9% С16: 1 Пальмітолеїнова 18,3% С18: 0 Стеаринова 4,6% С18: 1 Олеїнова 59,9% С18: 2 Лінолева 2,9% С20: 0 Arachidic 2.4% C20: 1 Eicosinoic 2%
.Термін зберігання 10.2017
|