Новинки

Поліфеноли винограду 25мл.

20.00 грн.
Поліфеноли виноградних кісточок - найсильніший антиоксидант, який унікальним способом зберігає Вашу ...

Детальніше...

Суміш тригліцеридів капронової та каприлової кислот 25г.

18.00 грн.
INCI: Caprylic / Capric TriglycerideТригліцериди каприлової і капринової кислот - масляна рідина, що...

Детальніше...

Гідролізат перлин 50мл.

17.00 грн.
Гідролізат перлин містить в собі білки, амінокислоти, солі. Активно впливає на синтез колагенових во...

Детальніше...

Баночка пластикова 90мл.

5.50 грн.
Баночка косметична для декоративної косметики.Об'єм - 90мл.Колір - прозорий.Колір кришечки - білий.

Детальніше...

Бензофенон 3 (уф-фільтр) 10г.

14.00 грн.
Біла кристалічна речовина. Не розчиняється у воді, розчиняється в маслах і емульсіях. У косметиці за...

Детальніше...

Емульгатор SIMULGREEN 20г.

58.00 грн.
SIMULGREEN 18-2 - неіоногенний гліколіпідний емульгатор М / В рослинного походження, в концентрації ...

Детальніше...

Актив Voluform (5г.)

120.00 грн.
INCI: Palmitoyl isoleucineОпис: Похідна изолейцина (lipoaminoacid) - певна молекула з високою чистот...

Детальніше...

Previous
Наступна
Кошик
VirtueMart
Ваш кошик пустий.

Логін
mylo.lviv.ua Магазин Форми для мила Силіконові форми "Кекс-квітка" 1шт.
Версія для друку
"Кекс" 1шт."На поляні" (1шт.)


Показати велике зображення


"Кекс-квітка" 1шт.

Ціна за (шт.): 12.00 грн.

Задайте питання з цього товару

Опис товару:
Силіконова форма "Кекс-квітка" - 6 формочок. Ціна вказана за 1шт відрізану з формочки.
Використовується для випічки, виготовлення мила, свічок.

Характеристики:
Форма виготовлена із 100% харчового силікону. Витримує температуру від -60 до +220 С. Форма придатна для використання в духовці, мікрохвильовій печі та морозильній камері;
Протипригарна та гнучка основа гарантує легке виймання продукту з форми;легко миється в теплій воді або в посудомийній машині;Не містить в собі токсичних речовин.
Форма придатна для використання з жирами, маслами, водою, соками харчових продуктів;
Можна зберігати в будь-якому місці без втрати якості форми.




:




Востаннє змінено: четвер, 02 лютий 2017 08:25